Snitele de pui cu sos soia

de kamy in Pui, 5 Apr 2011 | 5738 vizualizari

 

Dupa cum v-am spus,din pieptul de pui, la noi in casa ,se prepara numai si numai snitele....se stie!!!!

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 oua
  • 1 ling.lapte
  • 1 ling.faina
  • pesmet
  • frunze de patrunjel
  • sos soia
  • sare,piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Snitele de pui cu sos soia:

Pieptul de pui il taiem ca pentru snitele.(eu le tai subtiri-in 3 buc- si nu le mai bat)

Se pune pe fiecare bucata cativa stropi de sos soia,se sareaza,piperaza si se pun intr-o punga pana a doua zi,la frigi.(dupa ce am pus carnea in punga,"framantam"ca sa se amestece bine toate ingredientele)

Batem bine ouale cu putina sare si piper,faina,punem 1 ling.lapte.frunze de patrunjel(eu am avut uscat)si mai batem putin.

Intr-o tigaie punem ulei si cand e incins bine asezam cu grija snitelele pe care le-am trecut prin ou si pesmet.

Se pot manca cu ce garnitura doriti sau fara.

Noi le-am mancat alaturi de orez cu sfecla.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui cu sos soia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitele de pui in crusta de pesmet si susan